Välkommen till världen <3

1 Posted by - 24 juli, 2017 - Okategoriserade

För sex år sedan, på samma sjukhus men på en annan avdelning var detta bara en dröm. Aldrig trodde jag att den drömmen skulle bli sann eller att vi skulle få hinna uppleva den. Kan inte vara mer tacksam mot forskningen och bromsmedicinen som inte bara gav mig mitt liv tillbaka utan även gjorde vår dröm till verklighet.

Den 11 juli föddes vår son Lucas på Lunds Universitetssjukhus och ord går inte att beskriva den lycka vi känner <3 Allt har gått väldigt bra och just nu lever vi i bebisbubblan och försöker lära oss allt som nykläckta föräldrar behöver lära sig 😉

carin och lucas

hjärta lucas

Bloggar etiketter: , ,

3 Comments

  • Birgitta Edlund 25 juli, 2017 - 08:46 Reply

    Grattis. tänk vad denna medicin vi får gör nytta. 10 år sedan jag började med min.

  • Mejda 7 augusti, 2017 - 03:00 Reply

    Ååååh grattis !!! Wow

  • Cicki 16 augusti, 2017 - 20:25 Reply

    Grattis till er! Har följt din blogg sedan förra hösten då min 24 åriga son fick KML.

  • Leave a reply