Flytt söderut

0 Posted by - 8 april, 2017 - Okategoriserade

På en vecka har det hunnit hända mycket positivt men igår hände det som inte får hända i Stockholm eller  på någon annan plats i världen. Idag vaknade vi till en stad i sorg och det känns. Men trots det som hände igår så känner man av kärleken som ändå sprids på stan som visar att vi vägrar välja hatets väg. Stockholm <3

stockholm

Förra helgen var min bästa vän på besök i stan och jag hade filurat på en liten överraskningshelg med en avslappnande förmiddag på spaet Yasuragi, därefter middag  på Berns salonger för att sedan avsluta kvällen på Chinateatern för att se The book of mormon. Gillar med South Parks extrema humor blandat med lika galna låtar så är det en perfekt musikal att se – Det var länge sedan som jag skrattade så pass mycket, men jisses vilken galen musikal! Det blev en riktigt bra och skön helg som tyvärr tog slut alldeles för fort!

yasuragi
caroline

Förra helgen blev det även klart att Mathias och jag ska flytta ner till Skåne då Mathias har blivit erbjuden jobb i Köpenhamn. Overkligt att något som vi båda har velat under så lång tid äntligen kommer att bli verklighet men skål för livet, för oss och för framtiden! Jag är mäktigt stolt över dig älskling <3
Nu återstår bara all planering med lägenhet, flytt, en ny vardag samt att en liten krabat som är på väg vid samma tillfälle men det löser sig 😉

17798910_10154357704976606_1207921651314741374_n
Mathias

P.S. Fick nu i veckan även reda på att mina senaste blodprover fortsatt ser bra ut – LYCKA!

No comments

Leave a reply