Dimmig dag

1 Posted by - 14 april, 2014 - Okategoriserade

Hela dagen idag har känns som en stor dimma efter att ha fått lugnande och narkos. Senast jag kände så var på medicin intensiven i Lund då jag hade dubbelsidig lunginflammation.
Men jisses vad skönt att operationen är över! Tror dock att jag gick upp för tidigt efter operationen eftersom jag fortfarande var en aningen groggy. När jag sen kom hem däckade jag direkt i sängen och vaknade inte igen förens efter 5 timmar. Jag var nog rätt trött ändå =) Om tre veckor ska jag dit igen och få provsvaret. Jag bara hoppas att den här karusellen är slut efter idag.

Nu ska jag och Mathias slappa i soffan. Fy vad trött jag fortfarande är.

 

 

2 Comments

 • Ida Ståhl 9 maj, 2014 - 13:33 Reply

  Hej Carin!
  Jag var hemma hos en kompis häromdagen och vi pratade om allt och ingenting, mitt jobb på barnonkologen och att alla tror att det är så hemskt att arbeta där, hur livet kan vända så otroligt snabbt, men jag försökte säga att livet inte behöver vara slut för att man får cancer osv. Hon berättade att du fått cancer och jag tittade frågande på henne…ingen av oss känner väl egentligen dig längre, men ändå blev det ett konstigt besked att få.
  När jag läser din blogg är jag glad att jag läste att det var KML du fått, precis som du säger så drog du trots allt nog den ”bästa” nitlotten!
  Ville väl egentligen bara skriva hej från en gammal skolkompis!

  Kram Ida

  • Carin Eggert 17 januari, 2015 - 01:21 Reply

   Hej Ida!
   Jag har svarat på ditt inlägg på din mail =)
   Kram Carin

  Leave a reply