Finns det någon ursäkt?

0 Posted by - 25 februari, 2014 - Okategoriserade

Jisses, jag måste verkligen bli bättre på att skriva här men det har varit så otroligt med starten av skolan att tiden inte har räckt till tyvärr.
Har nu haft mina två första tentor i Latin och Datorkunskap och det kändes okej, trots att det var länge sedan man pluggade! Tycker skolan, lärarna och klassen som jag har hamnat i är toppen! kan verkligen rekommendera Frans Schartaus Handelsinstitut !

1044120_10151851650386606_972016211_n

För några veckor sedan fick jag svar från min  årliga cellprovstagning att dom hittat en del cellförändringar. Därför var jag idag och gjorde nya undersökningar för att se hur man ska gå vidare med det.
Känns oerhört tråkigt att behöva gå igenom sådant nu också och jag börjar känna mig arg på min kropp, men jag är glad över att man nu kan försöka förebygga livmoderhalscancer. Verkligen tur att det finns årliga kontroller på det i Sverige. Vad ni än gör så missa INTE dom! Cellprovstagningen kan rädda dit liv.

Finns det någon ursäkt? 

Bloggar etiketter: ,

No comments

Leave a reply