Känslosam helg

1 Posted by - 17 oktober, 2013 - Intervjuer, Tankar, känslor och KML, Ung Cancer

hej alla härliga!

Har precis kommit hem ifrån en härlig medlemsträff med Ung Cancer här i Sthlm då vi satt och fikade på John Chris Café vid Sergels.
Både nya och gamla medlemmar tittade förbi, riktigt skoj! Mår alltid så bra när jag går därifrån! Medlemsträffarna är egentligen dom enda gångerna då jag kan prata mycket och öppet med andra om min cancer. Bra samtalsämnen och alla är lika intresserade och med i diskussionerna av det man berättar. Härlig energi!

För övrigt har jag varit extremt trött efter den här helgen då jag och min syster var på utbildning för oss medlemsansvariga för Ung Cancer.
Riktigt riktigt skoj att träffa både nya och gamla vänner men det har också varit väldigt  känslosamt. Man får ju så mycket känslor av dom man träffar och av att höra deras historier.
Det blev  information om träffarna, hjärt & lung räddning, träning inom sociala medier och psykologen Patrik  Göransson kom förbi för att prata.
Dessutom hade hotellet där vi hade utbildningen på en glass- och popcorn maskin, så ni kan ju bara gissa hur många vändor det blev åt det hållet =)
Tack bästa Ung Cancer för att jag fick delta i denna härliga helg med ett så bra gäng.

Jag passade även på att besöka Blodcancerförbundets årsträff som dom hade på Svenska Mässan. Nervöst nog skulle jag prata lite om hur det är att vara ung med blodcancer .. kanske inte det bästa jag har gjort, men jag klarade av det =) Är van att prata med andra utomstående om min historia, men jag kände det direkt att när jag skulle prata för andra med leukemi blev det helt plötsligt jätte svårt. Men det var kul att så många kom och att många var med i ämnet, blev väldigt rörd av det <3
Fick även träffa två andra med KML vilket var jätte häftigt, om man får säga så. Tack snälla Ni för att ni kom fram efteråt och pratade! Blev så glad av er!

Var även med en sväng i GP där jag blev intervjuad om den nya stopp-studien som görs på KML patienter. Kul att det uppmärksammas och jag hoppas att det verkligen att studien går vägen.
Läs gärna artikeln här om ni känner för det: ”Lever med cancern”.
Läs också artikeln ”Genombrott som ger cancersjuka hopp” där Professor Hans Wadenvik pratar om KML och stoppstudien. Intressant artikel!

1381973_10152336646879782_750033427_n
1396483_10151660813696606_1806276619_n

1392438_10151662870446606_2093717031_n

Bloggar etiketter: ,

No comments

Leave a reply