Fira livet

1 Posted by - 11 september, 2012 - Tankar, känslor och KML

Jag är inte rädd för att bli gammal. Jag är rädd för att inte bli det.
Livet är så farligt skört att det gäller att ta vara på det varje dag och de människor som finns där <3
På fredag, på ett årsdagen ska jag övervinna alla känslor som cancern medför och bara fira livet!
Tack alla Ni som har vågat stanna kvar i mitt liv & alla nya vänner jag har fått det här året, <3

Bloggar etiketter: , ,

1 Comment

  • Anna 14 september, 2012 - 20:27 Reply

    Jag tänker på dig idag och firar livet med dig. Läste artikleln om dig i DN när jag precis själv fått besked om att jag hade KML. Jag har därefter följt din blogg och din positiva syn, vilket har varit till stor hjälp för mig. Sänder dig idag mina varmaste tankar.

  • Leave a reply