Utbildning

0 Posted by - 9 september, 2012 - Ung Cancer

Nu är jag precis hemkommen ifrån en helg i Göteborg där jag tillbringade tiden med sis och med Ung Cancer.
Ung Cancer ska nu börjar med kanonbra anhörighetsträffar för ung vuxna mellan 16-30 i bl.a. Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping m.m. och min syster ska vara en av de ansvariga för Göteborg.
Jag och Filip ska ha hand om medlemsträffarna i Malmö =)
Så fantastiska människor jag har fått träffa den här helgen, både gamla och nya vänner och jag är helt glad i själen efter en dag med dom!
Mycket skratt blandat med allvar.
Allt som Ung Cancer gör och dom personerna jag får lära känna ger mig så mycket energi och glädje som gör att det hemska som finns i min vardag nästan, nästan försvinner <3


 

Kärlek!

 

Bloggar etiketter: , , ,

3 Comments

 • blomman 3 oktober, 2012 - 09:32 Reply

  Hej! hittade till din blogg via Ung Cancer, det kanssk skont att veta att man inte ar ensam aven om man kannt sa manga ganger! Jag gjorde samma sak som du, flyttade till stockholm fran min hemstad, trivs som fisken i vattnet och hoppas du kommer gora det ocksa! nu vet inte jag hur langt du kommit i din behandling, men jag hoppas allt gar bra for dig! Du ar stark som vagar prata om det, det har aldrig jag vagat for nar jag berattade, vande mina vanner ryggen till, darfor har jag funnit stod i er som bloggar om det jag sjalv gatt igenom. Tack for en bra blogg, du ar stark och jag hoppas allt kommer fortsatta ga bra!

  • Carin Eggert 6 oktober, 2012 - 01:09 Reply

   Heej!
   Tack för ditt inlägg! Det värmde verkligen att läsa det <3
   Blev dock riktigt ledsen och upprörd över att läsa att dina vänner vända dig ryggen. För mig är det helt ofattbart! Att människor kan vara så svaga! Hemskt att du har fått vara med om det!
   Hur länge sedan var det du fick din diagnos?
   Kramar Carin

 • blomman 8 oktober, 2012 - 10:10 Reply

  Hej! Tack för att du svarar, jo det har varit ganska tufft emellanåt! därför är det roligt eller roligt och roligt men ja stöttande att läsa om någon som varit i samma situation! jag fick min diagnos 2009! Hur trivs du i stockholm? 🙂
  För mig var det underbart att få komma till en ny stad och bara börja om!

  Kramar!

 • Leave a reply