Blodcancerdagen 7 Maj

0 Posted by - 1 april, 2012 - Ge blod

I fredags var jag på sjukhuset och gjorde min andra kontroll och allting gick bra.
Nu ska dom gå igenom mina dna och om ca en månad får jag provsvaren.
.
Benmärgsprov är aldrig speciellt skönt att göra och jag kan lova att jag kramade sönder mammas hand under bedövningen, men den här gången tog jag mig i alla fall igenom det utan lugnande, och det är alltid ett stort plus!
Nu hoppas jag bara att det ska sluta ömma i ryggen någon gång så att jag kan sova på rygg snart igen =)
Efter benmärgsprovet blev det en del blodprover och stick i mina armar. Stackars sjuksköterskor som verkligen fick leta och leta efter mina blodkärl som inte längre vill visa sig.
Dumma blodkärl som inte vill samarbeta med mig längre men den här gången behövdes i alla fall inte en narkosläkare komma =)

en byggnad av hemska minnen men också av kärlek & enorm tacksamhet!

Nu sitter jag här, lite småtrött efter helgens jobb och läser lite om olika utbildningar och olika universitet runt om i landet.
Innan jag blev sjuk hade jag funderingar över att utbilda mig till någon slags av sjuksköterska, men när jag blev inlagd blev jag istället livrädd för det jag tvingades in i och efter det ville jag absolut inte arbeta inom vården.
Men nu 6 månader senare börjar tankarna allt komma tillbaka till mig igen så nu får vi se om jag söker något inför hösten =)
.
En sak som är säker i alla fall är att jag ska få vara med på Blodcancerdagen uppe i Stockholm den 7 maj där jag och min syster ska bli intervjuade på  Bonnier Conference Center.
Jag ska prata om hur det är att leva med Kronisk Myeloisk Leukemi och min syster ska prata om hur det är att vara anhörig, vilket stöd hon kan ge och vilket stöd hon själv behöver.
Ska bli så enormt kul och lärorikt att få träffa och få lyssna på andra som medverkar den dagen.
.
Om det är någon som är intresserad om att få vara med på Blodcancerdagen den 7 maj så kan Ni läsa mer på den här länken där Ni kan få svar på era frågor och även anmäla er =)

Bloggar etiketter: , , , , ,

1 Comment

  • Aurora 2 april, 2012 - 06:32 Reply

    Bra jobbat.

  • Leave a reply