6 månader och jag lever som aldrig förr

0 Posted by - 14 mars, 2012 - Tankar, känslor och KML

Puerto de Mogan

Nu har det gått underbara två veckor och idag är det dags för mig att åka tillbaka hem till Sverige. Känns lika tungt, precis som alla andra gånger att lämna denna härliga ö och alla fantastiska människor, men om 1,5 månad kommer min Mathias hem till Sverige igen, vilket lättar upp allting enormt mycket =)
.
Veckorna här har gått så galet fort men jag har ändå fått träffa dom jag ville och jag har hunnit besöka dom platserna jag ville så det kan inte vara mer än en toppen semester!
Sista veckan har vi även hittat på en massa roligt med min syster och Anders
då vi har varit och badat på sköna stränder, ätit middagar på mysiga ställen i Las Palmas och Meloneras, haft egna goda tapaskvällar och vi har även lyckats shoppa tills våra väskor knappt går att stängas igen =)

några kakmonster

mathias, kristine & alexandra i Meloneras

Idag är det även 6 månader sedan jag blev sjuk, vilket känns jäklit tungt och där många hemska minnen flyger förbi i huvudet på mig.
För ett halv år sedan i den där kalla, sterila sjukhussalen trodde jag aldrig någonsin att jag skulle få tillbaka mitt liv igen och att det overkligt nog var påväg att ta slut för mig, men idag lever jag som aldrig förr och tack vare mina specialistläkare, min familj, mina vänner och mitt tankesätt mår jag idag riktigt riktigt bra! Det är ren lycka för mig!

6 månader sedan

jag & sis


Nu ska jag ta och väcka Mathias som ligger här bredvid och snarkar och snart är det dags att ta flygplanet tillbaka till verkligheten.

3 Comments

 • Aurora 15 mars, 2012 - 18:54 Reply

  Vad glad jag blir att du funnit livet igen. kram på dig

 • Elin 15 mars, 2012 - 21:03 Reply

  Underbara Carin 🙂
  Vad jag blir glad om att läsa om din härliga semester! 🙂 Det är du verkligen värd ♥ Och vilka fantastiska bilder!
  Kramar och en massa kärlek ♥

  • Carin Eggert 21 mars, 2012 - 19:56 Reply

   vad söt du är Elin, tack <3
   hur är allt med dig? saknar dig allt, hoppas på att få se dig på en träff snart =)
   kramas!

  Leave a reply