Modell för en dag

0 Posted by - 24 februari, 2012 - Övrigt

Nu är det äntligen lite vår i luften och jisses vad jag hoppas att den stannar för gott! 10+, blå himmel, fågelkvitter och idag såg jag snödroppar i trädgården! Underbart!
Den här veckan har jag även fått min energi tillbaka och har t o m varit ute och sprungit 4 dagar! Vilken känsla!
.
Veckorna innan jag blev sjuk var jag även ute och sprang med min vän Cc och märkte då att det var något som inte var helt 100.
Min kondition och all ork var helt borta och jag flåsade ihjäl mig efter 30 meter! Det är i alla fall en helt otrolig känsla att vara tillbaka och kunna springa hela rundan utan problem. Jag är stolt över mig själv!
.
Idag spenderades den här fredagen på The Studio i Malmö uppe i Turning Torso. Jag fick ett presentkort av min bror & hans Anna i julklapp och idag blev det ”Modell för en dag” då jag blev sminkad, stylad och därefter fotograferad! Riktigt skoj och annorlunda dag!
Vad tycks? =)

 

Bloggar etiketter: , , ,

No comments

Leave a reply