Happy Valentines Day

0 Posted by - 14 februari, 2012 - Övrigt


Då var det den 14 Februari och Alla hjärtans dag igen!
Idag går all min kärlek till min superstarka älskade familj, till mina vänner som har hjälpt mig mer än dom anar, till alla underbara Ni som läser min blogg, till UngCancer & alla vänner där som har hjälpt mig att bli mig själv igen, till min läkare/kurator som har gjort/gör ett fantastiskt jobb och sist men inte minst min pojkvän, min hjälte som vågar älska mig och som jag älskar mer och mer för varje dag som går!
.
Ta vara på dom Ni älskar <3

pusss

Bloggar etiketter: , , ,

1 Comment

  • Thord Bergqvist 14 februari, 2012 - 11:44 Reply

    Hej Carin jag är en av dom som läser din blogg ett par gånger i veckan.
    Jag tycker det är intressant trevligt att läsa om dina din olika evenemang som du är på! Trots den sjukdomsbild vi har så sprider du en sådan enorm positiv energi i ditt skrivande!
    Ha det så gott
    Mvh Thord

  • Leave a reply