Körkort – ett steg i rätt riktning!

0 Posted by - 25 januari, 2012 - Övrigt

Dom två senaste dagarna har varit såå jäkla påfrestande men nu sitter jag här i sängen men en kopp te och bara pustar ut.
.
När jag flyttade hem ifrån Gran Canaria hade jag ett krav på mig själv och det var att jag skulle ta körkort, så i mars förra året började jag på körskola och långsamt men säkert gick det åt rätt håll.
Jag klarade teoriprovet i september, men dagen efter blev jag inlagd och uppkörningen blev helt enkelt uppskjuten tills igår då jag satt i uppkörnings bilen i Lund och var jätte jätte nervös!
Körningen gick väldigt bra enligt uppkörningsmannen, tills jag skulle backa runt ett dike, fullt med is och snö. Det gick inte alls bra och hur jag än styrde blev det fel och jag blev kuggad. Typiskt, men regler är regler =/
Ledsen och oerhört besviken åkte jag och pappa hem och jag bokade en ny tid till uppkörning, men tyvärr fanns det bara i Kristianstad. Bara det att köra upp i en stad en timme här ifrån och i en stad som jag aldrig kört i förut gjorde mig ännu mer ledsen och frustrerad över situationen.
Så gårdagen kändes väldigt tung TILLS fantastiska fantastiska Julia ifrån Ung Cancer ringde och frågade om jag ville vara med i en reklam kampanj för Ung Cancer som ska vara med i lite olika tidningar.
Kalla om jag blev superduper glad och uppkörningen var som bortblåst! Så i februari ska jag och tre andra fina medlemmar upp till Stockholm och ha hel kul =) Jag läängtar!
Otroligt hur dagen kan ändras så snabbt.
.
Kvällen fortsatte därefter med en medlemsträff på Espresso House med vännerna ifrån Ung Cancer och det är nästan löjligt hur glad jag kan bli av dessa underbara människor. Så mycket skratt och galenskap som vanligt <3
.
När jag kom hem igår kväll gick jag in på körkortsportalen och tittade runt och precis då avbokades ett förarprov i Lund och då var jag allt snabb och bokade tiden.
Så i förmiddags satt jag ännu en gång i uppkörnings bilen i Lund och denna gång kändes allt så mycket bättre och jag klarade uppkörningen =D
Jag kan lova att lyckan är total just nu och det är så skönt att äntligen ha klarat mitt mål. Ett steg i rätt riktning =)
Fuck Cancern säger jag bara!!!!!!!
.
Och Tack Mammsen och Pappsen för alla övningskörningsstunder <3 .. Om jag känner dom rätt är dom säkert överlyckliga över att nu slippa köra mil efter mil efter mil med mig 😉
.
Nu ikväll har har jag bjudit mina föräldrar och min bror på restaurang inne i Lund och körkortet har allt firats =D
Imorgon börjar jag jobba på jobbet igen och det ska bli så jäkla skoj!
Kändes helt overkligt att ta fram jobbkläderna ifrån garderoben igen!
Härligt att man längtar till jobbet och till vännerna =)
Nu ska jag krypa ner i sängen och bara slappna av och även göra några andningsövningar som min kurator lärde mig att göra idag.
Massvis med kärlek till er <3

klipp klipp ..

LYCKA!

Bloggar etiketter: , , ,

3 Comments

 • Emma 25 januari, 2012 - 23:08 Reply

  Stort grattis till körkortet. Låter som saker och ting börjar vända sakta men säkert. Önskar att jag fortf jobbade på HB så jag kunde välkomna dig tillbaka, men se det här som min hälsning ”välkommen tillbaka till vardagen” 🙂 kram

 • Elin 25 januari, 2012 - 23:11 Reply

  Åh bästa fina Carin 🙂
  Så otroligt glad jag blir för din skull 😀
  Nu gjorde du hela min dag. Och eftersom dagen nästa är slut så låter jag det övergå till morgondagen. Du gjorde min morgondag 😉
  Synd att vi inte sågs igår men hoppas vi ses på nästa träff. Saknar er ju..
  Kram kram kram <3

 • Jenny 26 januari, 2012 - 08:13 Reply

  Grattis till körkortet!!!!
  Gud vad skönt. Det är verkligen en frihetskänsla att kunna ta sig dit man vill själv.
  Spännande med reklamen!
  Kram!

 • Leave a reply