Falling down is part of life. Getting back up is living!

0 Posted by - 12 december, 2011 - Övrigt

There comes a time in life, when you walk away from all the drama and people who create it. You surround yourself with people who make you laugh, forget the bad, and focus on the good. So, love the people who treat you right. Pray for the ones who don’t. Life is too short to be anything but happy.
Falling
down is part of life…Getting back up is living

Bloggar etiketter: , , , , , ,

3 Comments

 • Elin 20 december, 2011 - 01:12 Reply

  Fina Carin 🙂
  Vad din blogg är bra. Du har en trogen läsare i mig. Och vad DU är bra!
  Tänkte på det här med citat.. ”our greatest glory is not in never falling, but in getting up every time we do” ska pryda min kropp som ett minne efter min pappa. Jag valde att fokusera på att det som faktiskt gick vägen. Jag vet inte hur jag annars skulle tänka på allt..
  Min bror skrev ”forever together, never apart. maybe in distance, but never in heart”…
  Alltså jag vet inte varför jag berättar det. Men jag tror att kloka ord och att omge sig men bra människor gör väldigt mycket för att orka ha rätt inställning. Men du är en av de gladaste människorna jag någonsin träffat så det råder ingen tvekan om att du gör det som är bäst för dig. Det tror i alla fall jag 🙂
  En massa kärlek <3/ Elin

  • Carin Eggert 10 januari, 2012 - 00:16 Reply

   hej finaste Elin!
   Såg NU att det jag skrev till dig för ett bra tag sedan inte har kommit fram här så jag gör ett nytt försök och hoppas att det kommer fram=)
   Tack för att du skrev till mig <3 är själv inne på din blogg och följer, jag blir så glad när jag läser den =)
   Jag älskar verkligen citat, det får en att tänka till.
   "Our greatest glory is not in never falling, but in getting up every time we do” - så fina ord, och
   jag tror att det citatet hade gjort din pappa jätte stolt och glad!
   Det är som du säger ..kloka ord och rätt inställning är det som tar en längst!
   Hur är allt med dig annars nu efter stressiga jul och nyår?
   Hoppas vi ses snart igen Elin!
   Massvis med kärlek till fina dig <3

   • Elin 10 januari, 2012 - 17:16 Reply

    Men vad skumt 🙂 Vilken tur att jag klickade in här just idag då och såg att du svarat 😉
    Och kul att du följer min blogg lite med även om jag inte är världens bästa på att uppdatera 😛
    Hoppas du har det underbart!
    Kärlek! ♥

  Leave a reply