Skönt att kunna skratta åt den förbannade cancern, trots allt!

0 Posted by - 1 december, 2011 - Tankar, känslor och KML, Ung Cancer

Ikväll blev det en date på O´learys med vännerna ifrån Ung Cancer! En kväll där vi firade av Adams sista cellgiftsbehandling! Starkt jobbat Adam!
Alltid lika skönt att träffa dessa fantastiska människor! Deras berättelser och deras styrka ger mig så mycket energi, hopp och framförallt att vilja kämpa mer!
Alla har så olika och härliga personligheter och det enda vi gör när vi ses är att till stor del skratta tillsammans! Som Izadora sa .. ”Vi är som Trasdockornas gäng”, vilket lustigt nog kan passa rätt bra =)
Självklart blir det en del allvarliga samtalsämnen också, men många gånger slutar dom med att vi kan skratta av oss det. Och det är så jäkla skönt att man till en stor del kan skratta åt den här förbannade hemska mög cancern!
.
Pratade förresten med min läkare idag. Förutom inflammationen i lungsäcken och vattnet i lungorna så såg lungorna ändå bra ut. Däremot ska det inte se ut sådär efter så många veckor så nu håller lungläkare och hematologspecialister på att utreda vad dom ska göra åt det. Så min läkare ska återkomma i veckan och förhoppningsvis vet dom mer då =)
.
Idag fick även min syster (efter många om och men) tag på Bruce Springsteen biljetter på Ullevi 2012, så i sommar blir det familjekonsert för familjen Eggert! Kommer bli riktigt skoj och jag som älskar konserter har något härligt att se fram emot.
.
Imorgon är det 1 december vilket betyder julmys, julkalendern på tv och att få öppna chokladkalendern! Hur mysigt är inte det? =)
God Jul på er!

Kärlek gjord av min fina svärmor <3

Man måste få ut sina känslor på något sätt =)

Bloggar etiketter: , , , ,

2 Comments

  • Adam 5 december, 2011 - 00:26 Reply

    Det var jättekul att du kunde komma, för du sprider sådan glädje om dig Carin, du gör andra glada också =)

  • Aurora 19 december, 2011 - 18:47 Reply

    jag samlar vätska i kroppen. En av biverkningarna. Bland annat då i lungorna. En liten vätskedrivande tablett då och då gör susen. det har blivit bättre med åren. Biverkningarna är inte alls så starka längre. Kram

  • Leave a reply