Röntgensvar & julpyntning

0 Posted by - 24 november, 2011 - Tankar, känslor och KML

God Jul

I dag har dagen mest bestått av att en massa julpyntning. Pappa och jag hjälptes åt att plocka upp ljusstakar, julstjärnor och klädde hela uterummet och varenda buske med julgransslingor, så nu kan december allt komma!
Jag längtar så efter att få baka lussekatter, öppna chokladkalendern, gå på julmarknad, snö, äta pepparkaksdeg, skridskoåkning, julmys och t o m efter att se första julkalenderavsnittet =)
Jag älskar helt enkelt vintern! Finns ingen mysigare årstid!

en dag vid Ale Stenar

Igår blev det hjärt/lung-röntgen och idag ringde läkaren och berättade att jag har lite vatten kvar i ena lungan och i den andra lungan hade jag fått en inflammation i lungsäcken. Inget allvarligt, men läkarna tyckte det var konstigt att vattnet inte hade försvunnit på alla dessa veckor. På måndag blir det då en skiktröntgen för att utesluta att det inte är en bieffekt av medicinen jag tar eftersom i mycket sällsynta fall kan medicinen orsaka lungförändringar.
Vi får helt enkelt se vad beskedet blir i nästa vecka. Jag ska i alla fall ta och njuta av helgen då jag ska upp till min syster och fira hennes 30 års dag =) Mysigt!
.
Något som har gjort mig väldigt glad dom senaste dagarna är att jag igår blev intervjuad till en artikel som förhoppningsvis ska vara med i Blodcancerförbundets tidning Haema. Blev kontaktad av en trevlig journalist som hade läst min blogg och fick via Julia på Ung Cancer kontakt med mig. Ser fram emot artikeln som ska komma ut i december och som ska handla om hur man kan leva med Kronisk Myeloisk Leukemi. Grymt glad över att dom ville skriva om mig, trodde ju aldrig att någon ville läsa den här bloggen =)

Jag & Mathias på Liseberg 2010

Bloggar etiketter: , , , , ,

2 Comments

 • Carola 7 december, 2011 - 07:41 Reply

  Har din blogg sparat i mina favoriter, läser den ofta, det du skriver berör verkligen och mina tankar går ofta till dig.

  • Carin Eggert 12 december, 2011 - 01:58 Reply

   Tack så enormt mycket Carola! Blir så glad och rörd när jag läser dina ord! Tack <3
   All Kärlek !

  Leave a reply