One Life

0 Posted by - 10 november, 2011 - Övrigt, Tankar, känslor och KML

Idag har varit en sådan dag med så mycket känslor på en och samma gång och nu är jag bara helt tom! Saknad, frustration, sårad, gemenskap, förståelse och total glädje! Nu sitter jag i sängen fullt påklädd under täcket, total fryser, lyssnar på James Morrisons skiva och låtarna; ”I Won´t Let You Go” och ”One Life” bara tänker igenom allt. Allt är bara blankt!
.
If  I knew yesterday what I know today, where would I be tomorrow? I won´t let my soul slide away, I´d do whatever it takes, coz this time´s only borrowed.
I got one life, one life, one life and I´m gonna live it.
I only got one life, one life, one life and I´m gonna live it right.” –
.
One life, fantastisk text och musik!
Det är sådana låtar som får mig att sakna låtskrivandet och trubadurandet utomlands igen!
Hade jag vetat vad jag vet idag, hade jag uppskattat trubadurandet och det livet betydligt mer då!

Låtskrivande på gång

Jobb på Gran Canaria, Bahia Feliz

Nu ikväll var jag och Emma och åt en bit mat på Lilla Torg i Malmö, super mysigt! Och sen var vi med på vår första medlemsträff med Ung Cancer för oss, galna skåningar =)
Det var verkligen en Wow-känsla och vilka underbara människor jag har fått träffa. Vi satt på Espresso House i tre timmar och pratade om allt ifrån allvarliga till total knäppa saker/händelser och det var länge sedan jag skrattade så mycket, har t o m ont i min käke nu =)
Så skönt att kunna prata öppet om allt, utan att någon blir illa berörd. Skönt att få förståelse. Ren Lycka!

Snygg mössa va? ;)

Bloggar etiketter: , , , ,

No comments

Leave a reply