Att uppskatta småsakerna ..

0 Posted by - 19 oktober, 2011 - Filmer, Tankar, känslor och KML, Ung Cancer

När livet vänts upp och ner .. det är då man börjar inse hur bra man hade det innan.
Innan kunde jag klaga över så lite som egentligen inte spelade någon roll.
om man ska försöka se något positivt ur den här skiten som har hänt så är det att jag har börjat uppskatta fler saker och händelser i mitt liv.
.
När jag låg på sjukhuset kunde jag börja längta efter saker som jag tidigare inte uppskattat på samma sätt …
t.ex. att få promenera i skogen eller vid havet, få känna doften av nytvättad tvätt, få spela gitarr, att höra min pojkvän ligga bredvid mig och snarka om nätterna, att få lov att resa utomlands, ha flåset till att kunna ut och springa en runda eller att få åka till Båstad, mitt smultronställe.
Eller en så enkel sak som att själv kunna gå, utan att behöva sitta i en rullstol med syrgas och dropp och själv kunna gå ut för att ta lite frisk luft.
Det är som sagt enkelt att vara efterklok, men det är synd att jag inte uppskattade min kropp som jag borde ha gjort när jag var frisk!
.
Annars idag har regnet verkligen bara öst ner hela dagen, urtrist, men något som gjorde mig riktigt glad var att jag vann en tävling på Ung Cancers Facebook sida.
Man skulle motivera vad som får en att känna ”hopp” och det slutade med att jag och två andra tjejer vann hårprodukter ifrån Redken.
Det är kanske en småsak för alla andra, men det gjorde min dag och jag blev verkligen glad! Det gäller som sagt att uppskatta småsakerna i livet nu=)
Är dessutom rörd över att Ung Cancer valde ut mig, så Tack Ung Cancer!
Ser verkligen fram emot mingelfesten i Göteborg nästa vecka!
.
Ännu en sak som gjorde mig glad nu ikväll var att min syster skickade mig ett foto ifrån hennes bröllop. Hon och hennes Anders gifte sig i en vacker park i Göteborg och jag och min underbara bror Jens sjöng/spelade gitarr under vigseln (”Nothing else matters” och ”Kärleksvisan”).
Sara hade nu fått bilderna ifrån fotografen och tyckte ett speciellt foto var vackert där vi alla fyra (fem med prästen) är med på.
Detta var då bara tre veckor innan jag blev inlagd, men tycker det är så härligt att se bilder ifrån denna fantastiska dag då alla var så enormt lyckliga!

Sara & Anders bröllop – 20/8 2011

.
Nu ska jag ta och prata lite med min Mathias via skype ett slag .. =)
.
Puss&kram<3

Bloggar etiketter: , , , ,

No comments

Leave a reply