Utskriven i lagom tid till Britney

0 Posted by - 12 oktober, 2011 - Övrigt, Tankar, känslor och KML

Igår övertalade jag läkarna att få åka hem och blev äntligen utskriven!
Så himlans skönt att få slippa alla kontroller dag som natt, att bli stucken av alla kanyler och blodprov men det bästa av allt .. att slippa sjukhusmaten!
Förstår inte hur det kan vara så dålig mat där. Man saknar redan aptit av alla mediciner och sen får man mat som är värre en skolmaten. T.om gubbarna på avdelningen vägrade äta den.
Det blev istället 19 tabletter per dag att knapra i sig & jag gick ner ännu tre kilo på 12 dagar, något som jag nu måste försöka äta upp så nu sitter jag här och äter chips 🙂
Men det bästa med att bli utskriven är ändå att få sova i min egen säng ihop med mina hundar! Helt underbart att vakna där nu i morse, helt utvilad.
Det enda jobbiga är att jag måste sova halvsittandes upp eftersom annars blir det ett tryck på lungorna som gör att jag inte får luft.
Så det känns i rygg/nacke att efter 13 dagar längtar jag efter att få sova vanligt igen!
.
Jag blev dessutom utskriven i lagom tid till Britney Spears konserten på Malmö Arena!
Jag och min syster beställde biljetter till den när jag blev utskriven sist, men tror inte att mina läkare hade skrivit ut mig om dom visste att jag skulle dit igår kväll. Det sista dom sa till mig: ”Lova att ta det lugnt, gör inget ansträngande eftersom syret i blodet inte är som det ska och att andningen inte är på topp. Lyssna på din kropp”.
Men kan lova att konserten igår gjorde min dag, eller snarare alla dessa hemska veckor! Ångrar det inte alls!
Riktigt skoj att få se en artist som man totalälskade när man var liten, och som fortfarande håller igång. Fanns både positiva och negativa saker med ”Femme Fatale” konserten, men jag och min syster hade riktigt skoj och när konserten började skrek vi båda till varandra ”FUCK CANCER” och började sen dansa och sjunga med 🙂
Riktigt skön känsla!
Den enda stora nackdelen med konserten var att jag inte fick/kunde sjunga med och dansa lika mycket som jag ville pga min andning och lungorna, för  jag kan lova att det är svårt att stå still på en popkonsert.
Sara och jag hoppade över förbanden, dels för att dom inte lockade direkt och dels för att jag skulle klara av själva konserten, men vi kom precis i lagom tid till inledningsmusiken sattes igång, .. så tack Britney för att du väntade på oss 😉
.
Älskar verkligen att få gå på konserter och att få se artisten jobba, bandet göra sitt, se och lyssna på ljud/ljustekniken, koregrafin och bakgrundsdansarna.
Sist var det Metallica och The Big 4 och nu var det Britney Spears… undra vad det blir nästa gång 🙂

Britney Bitch

 

Jag och sis

FUCK CANCER – Nu kör vi!

 

Bloggar etiketter: , , ,

5 Comments

 • Kristine 12 oktober, 2011 - 18:33 Reply

  Så herlig å høre at du ble utskriven og rakk britney konserten vennen 🙂 Det fortjente du snygging!!!!
  Følger med hver dag hvordan det går med deg, og syntes det er fantastisk at du har startet blogg. Godt å få skrevet ned litt tanker og følelser…Herlig å se ditt glade smil på bildene, og syntes det er helt fantastisk hvor sterk du er 🙂 Som jeg har sagt før, du er helt FANTASTISK og BEUNDRINGSVERDIG <3
  Tenker masse på deg og gleder meg til den dagen jeg ser deg igjen 🙂
  Mys med familien og kos deg, og en ting til….. FUCK CANCER!!!!!!
  Klemmer fra Kristine

 • Anneli Hansson 12 oktober, 2011 - 19:52 Reply

  Hej Carin
  Lika snygg som alltid och vad skoj att du kom ut på konserten.Längtar till vi får krama om dig här hemma igen,Kram till dig och din familj

 • Emma Nilsson 12 oktober, 2011 - 23:16 Reply

  Håller helt med – FUCK CANCER! Kör hårt! Va roligt att gå och se en sån stor artist. Låter som man missade något! ps. snygg top 🙂

 • Randi 12 oktober, 2011 - 23:17 Reply

  Tjena Carin! 🙂
  Ih, hvor skønt at dig og din søster kom til Britney koncert! den oplevelse fortjener du af alle allermest! Jeg følger med i din hverdag her på bloggen..og hvor er jeg bare imponeret at dit livsmod og styrke! Du er virkelig et stærkt menneske!
  Kæmpe puss og kram fra mig til dig og fra Lille Peter Edderkop, der også lige har en sang til dig:
  Lille Peter Edderkop, kravlede op af muren
  Så kom regnen og skyllede Peter ned
  Op steg solen og tørrede Peters krop
  Lille Peter Edderkop, kravlede atter op 🙂

 • Mathias Halén 13 oktober, 2011 - 01:12 Reply

  Gud vad skönt att du fick komma ut från sjukhuset och att du han se konserten. Önskar jag kunde varit där med dig och sett henne. Ännu mer önskar jag att jag hade vare med dig hemma och kunnat pysslat om dig.

  Saknar dig Älskling!

 • Leave a reply