Mitt första inlägg

0 Posted by - 8 oktober, 2011 - Tankar, känslor och KML

Jag är inte arg… Inte på något sätt. Kanske det kommer med tiden  men just nu känner jag bara sorg. En enorm sorg och en konstig känslan av en blandning av ett lugn, men samtidigt också en panik. Jag vet helt enkelt inte hur jag ska känna än och det är så frustrerande.

När jag skriver detta har det gått tre veckor sedan jag fick mitt besked på Lunds Universitetssjukhus och diagnosen löd kronisk myeloisk leukemi, KML. Jag åkte in för att jag hade mått dåligt ett tag och trodde det kunde vara stressrelaterat eller som värst -fel på min blindtarm. Den kvällen har en del av mitt liv förstörts, den del av mig är borta.  Det enda jag känner är att detta inte ska få förstöra resten av det liv som är kvar. Jag ska tillbaka till vardagen, till min familj och vänner. Jag ska fortsätta sträva efter att få jobba utomlands igen. Jag ska få känna glädje och hopp och få fortsätta skapa minnen för livet och jag ska absolut leva tills jag är gammal.

Så är det bara och något annat vill jag inte höra!
Jag ska vinna den här kampen!

Bloggar etiketter: , , , , ,

2 Comments

 • Pappa Claes 8 oktober, 2011 - 20:04 Reply

  Ett första inlägg här:
  Jag är alltid hos dig och går bredvid dig.
  Du är aldrig ensam / Kramis pappsen Claes

 • Elin Wollin 9 oktober, 2011 - 21:37 Reply

  Vad bra att du har startat en blogg, sånt här behöver folk läsa.
  Jag beundrar din styrka och ditt mod.
  Kram.

 • Leave a reply