Om Mig

Carin heter jag och är en glad 28 årig tjej som älskar allt som får mig att skratta.
Jag är en tjej som bl.a. älskar choklad, mjukisbyxor, musik, att pröva nya maträtter, att få umgås med familj och vänner, ut och springa om kvällarna, att gå på konserter och allt annat som får mig att skratta och må bra!

Jag älskar även att resa så när jag tog studenten i Lund flyttade jag utomlands och fick arbete som trubadur på Fritidsresors Blue Village hotell på Kreta och på Gran Canaria.
På Gran Canaria träffade jag min fina pojkvän Mathias (idag fästman) och det slutade med att jag stannade ännu ett år på ön med honom och arbetade då med Public Relations för ett spanskt hotellföretag.
Helt fantastiska två år av mitt liv med nya vänner och otroliga upplevelser.

2011 efter att ha bott i Sverige ett tag så kände vi att vi ville flytta tillbaka till det spanska livet, men 3 veckor innan avresan fick vi det tunga beskedet om att jag hade fått KML. Något som såklart förändrade allt och utlandsplanerna fick helt enkelt läggas på is.
Jag som bara trodde att jag var utarbetad av skola, jobb och körkortsplugget ..
Månaderna därefter var väldigt intensiva och tunga för oss alla, men tack vare en livslång medicinering av bromsmedicinen Tasigna kan jag idag leva ett normalt liv och t o  m planera min framtid. Tack vare den har jag fått tillbaka mitt liv!

Idag bor jag i Stockholm med min man och är snart färdigutbildad till Medicinsk Sekreterare. Något som jag tror kommer passa mig =) Under 3 år har jag också varit medlemsträffsansvarig för Ung Cancers medlemsträffar här i Stockholm tillsammans med min vän Martin. Något som jag verkligen brann för eftersom

Ung Cancer är en av dem bästa organisationerna jag vet och jag är väldigt stolt över att ha fått ge tillbaka lite av det som dem gav till mig när jag var sjuk och mådde som värst.
Även Blodcancerförbundet har funnits där för mig och hjälpt mig med att klura ut alla mina frågetecken om leukemin.
Tack vare dessa två organisationer har jag fått lära känna så många otroligt starka människor och att få ta del av deras historier och verkligen fått mig att se livet på ett annat sätt. Något som jag är väldigt tacksam för!

Tack till min fantastiska underbara familj, man, släkt och vänner som har orkat att finnas där för mig när livet har varit både på botten och toppen =) Bättre medicin för själen finns inte!

Jag har nu tagit medicin i snart fem år och hoppet om att en dag få avsluta behandlingen med hjälp av stoppstudien som just nu pågår är något jag verkligen drömmer om.
Livet fortsätter och idag njuter jag verkligen av varje dag!
Följ mer än gärna min blogg där jag skriver om små och stora saker i mitt nya liv.

carin

887090_10151305983685938_1638104830_o

.Allt stöd jag fick av min fantastiska familj och pojkvän, släkt och vänner den periode396657_10150897785081606_1876108076_n

 bild