Tablettfri

1 Posted by - 19 september, 2018 - Okategoriserade

Idag är det tio dagar till beräknad födsel och nu går vi här hemma och bara inväntar. Lucas föddes en vecka tidigare så det ska bli intressant hur det blir nu andra gången.

Mina värden ser fortfarande väldigt bra ut och det slog mig också att om några dagar så är det faktiskt två år sedan som jag slutade med bromsmedicinen … TVÅ ÅR ??! För det första är det så overkligt och fantastiskt hela situationen och för det andra kan jag verkligen inte förstå att det har gått två år.

tablettfri

I helgen var jag och Mathias på bröllop då min äldsta bästa vän gifte sig. Vilken dag och vilket bröllop! Tack snälla hen som stannade kvar i magen och som gjorde att jag kunde få vara med på denna dag. Jag skulle dessutom både sjunga i kyrkan samt vara en av deras toastmadames så att missa denna dag fanns inte på kartan. Nu däremot ska jag stressa ner och bara försöka njuta av den sista biten av den här graviditeten =)
c&m

No comments

Leave a reply