Semester

1 Posted by - 23 juli, 2018 - Okategoriserade

Det känns verkligen som att vi nyss gick ut med att vi var gravida igen men tiden bara springer förbi och idag går vi in i graviditetsvecka 31. Vecka 31 …. hur är det ens möjligt!? Lucas fyllde precis ett år och mycket händer i hans utveckling att jag knappt har hunnit reflektera över att han ska bli storebror. Vid förra graviditeten fotograferade jag och noterade allt som hände vecka för vecka men det har jag tyvärr inte hunnit under dessa 30 veckor som har gått. Tur att jag i alla fall har några veckor kvar att ta igen på 😉

Mathias börjar snart att jobba igen men vi har hunnit med en jätteskön semester på Mallorca med min syster och hennes familj där vi hann ladda på med ny energi. Massa bad och lek med kusinerna, för många vackra platser att besöka, massvis med god mat, två födelsedagar att fira (Mathias och Lucas) samt alla dessa badplatser som man bara vill bo vid året runt. Jag har aldrig tidigare varit på Mallorca men efter att min syster visade Mallorcas små pärlor så kommer vi absolut att åka dit igen. Jag förstår verkligen att så många vallfärdas dit. Tack Sis med familj för en fantastisk semester samt för all guidning på ön <3

IMG_3484

IMG_3239

IMG_3212IMG_0060

No comments

Leave a reply