Weekend i Rom

1 Posted by - 10 maj, 2018 - Okategoriserade

Nu är vi tillbaka i Malmö efter en weekend i vackra Rom … Så fantastiskt att få uppleva staden, maten och alla sevärdheter igen. Så fridfullt att bara gå omkring och strosa, äta gott och kränga gelato!
Tre dagar i Rom var perfekt för oss men självklart finns det mer att se, varför vi gick till Fontana Di Trevi och kastade mynt i fontänen för att försäkra oss om (enligt ursprungslegenden) att vi någon gång i livet kommer tillbaka till Rom.
Sist jag var i Rom var jag 11 år och tyckte mest att det bara var varmt och jobbigt, så det var kul att få se Rom med andra ögon och då tillsammans med min make. Lucas fick stanna hemma hos mormor och morfar vilket inte är helt fel det heller =)

turist javisst

kupol

kapell

 

vatikanstaten utsikt

colosseumspanska trappanpantheon

No comments

Leave a reply