Tiden går alldeles för fort!

1 Posted by - 7 oktober, 2017 - Tankar, känslor och KML

Det är nog inte förrän man själv får barn som man verkligen förstår vad alla menar när dom säger ”Ta vara på tiden, det går alldeles för fort!”. Det är så fantastiskt att få vara med om Lucas utveckling dag för dag men samtidigt vill jag bara stoppa tiden. Och fast att det är en del sömnbrist och humörsvängningar så fylls det på med ny energi så fort Lucas börjar att le mot oss, helt fantastiskt!

Nu i veckan var jag på kontroll på hematologen i Lund. Har inte varit där på flera år och jäpp, det var ganska mycket ångest som väcktes i den byggnaden. Samtidigt var det ändå väldigt kul att få träffa min första läkare igen och att få visa upp mig och Lucas och visa hur bra allting har gått =) Jag minns fortfarande 2011 när vi gick igenom sjukdomen och orden om ovissheten om att då få bilda en familj – Tänk vilken utveckling på bara sex år!

kivik

ales stenar

No comments

Leave a reply