Hematologen

0 Posted by - 28 april, 2017 - Okategoriserade

I tisdags var jag på första hematologbesöket sedan jag blev gravid och för första gången kändes det inte jobbigt att gå dit, snarare en ännu mer ödmjukhet till läkarna och en stolthet över att vara på väg mot ett mål som tidigare var så osäkert!
Mina värden ligger fortfarande bra nere på MR5 och om de fortsätter att ligga så lågt så kommer vi kanske inte att sätta in medicinen igen efter förlossningen. Overkligt att ha den diskussionen samtidigt som det är väldigt många tankar som sätter igång i huvudet men mer om detta får vi ta efter sommaren =) Och eftersom vi ska flytta ner till Skåne i sommar så innebar det också att besöket på hematologen var det sista här i Stockholm och nu skickas en remiss ner till Lund och där allting en gång började. Tack hematologen i Solna för åren här, för er kunskap och för hjälpen med att nå mitt mål!

För övrigt är vi nu i vecka 29 … Känner mig väldigt otymplig men mår annars prima 😉

Bloggar etiketter: ,

2 Comments

  • Carin Eggert 28 april, 2017 - 21:37 Reply

    inte att sätta in medicinen igen efter förlossningen..

  • Carin Eggert 28 april, 2017 - 21:39 Reply

    Diskussion om medicinstopp …

  • Leave a reply