Gran Canaria

1 Posted by - 25 februari, 2017 - Okategoriserade

Lördag, helg och tillbaka i Sverige. I veckan kom jag och Mathias tillbaka från en trip till Gran Canaria, vårt första besök sedan vi lämnade ön 2012. Verkligen fantastiskt att vara tillbaka, hälsa på gamla vänner och bara njuta av värmen. Bahia Feliz och Garbos Dinnershow kommer alltid ha en speciell plats i hjärtat för det var trots allt där som jag träffade min man för nio år sedan. Aldrig trodde jag att jag skulle träffa mannen i mitt liv just där men jag är evigt tacksam för att vi möttes just där <3

Nu har vi även passerat vecka 20 i graviditeten och nu är det bara hälften av tiden kvar. Kan inte förstå att tiden går så fort som den gör men verkligheten börjar sakta att komma ikapp nu, speciellt när det har börjat att synas på magen. Igår på MVC fick vi även lyssna på barnets hjärtslag, magiskt <3
Igår fick jag även reda på att mitt senaste BCR-prov såg jättebra ut och jag fortfarande har ett djupt molekylärt svar, enorm lättnad men samtidigt väldigt overkligt – Fem månader utan Tasigna nu!

IMG_3919Min balkongIMG_4024

No comments

Leave a reply