KML-dagen

3 Posted by - 1 oktober, 2016 - Okategoriserade

Idag är det en vecka sedan vi var på Nationella KML-dagen som Blodcancerförbundet anordnade i Göteborg. Det var första gången jag var på ett evenemang med fokus bara på KML vilket var jättegivande. Kul att få träffa både gamla och nya vänner och intressant att höra läkaren Hans Wadenwik föreläsa om KML:s historia och vidare till behandlingar idag och framtiden. Även jättegivande att få lyssna på Caroline Zettergren som berättade om sin KML-historia och hur hon nådde sin största önskan om att få bli mamma – Så peppande och intressant föreläsning som gav hopp till många av oss som var där <3 Så Tack Blodcancerförbundet för denna dag! Och tack mamma och pappa för att ni hängde med som moraliskt stöd 😉 Efter föreläsningen åkte vi hem till min syster och svåger och firade min charmiga systerdotters födelsedag, verkligen en fin helg i Göteborg <3

fo%cc%88rela%cc%88sning

Idag började dagen med att jag var hos frisören och blev av med det gula barret inför hösten. ÄNTLIGEN känner jag, och nu är jag såå nöjd =)  Imorgon kommer Mathias arbetsvänner över så ikväll blir det att fixa en del inför det – Massvis med tapasrätter och citronglass står på menyn, mums!

carin

 

 

Bloggar etiketter:

No comments

Leave a reply