Tablettfri

3 Posted by - 30 september, 2016 - Okategoriserade

Ska jag vara ärlig så kan jag knappt förstå att det är sant men i måndags tog jag mina sista tabletter på ett tag för att se hur min kropp klarar sig utan bromsmedicin. En svindlande tanke men som jag måste få testa även om medicinen har varit min livlina i fem år. Om två månader är det dags för provtagning men just nu njuter jag av vara tablettfri och inte behöva tänka på min fastande tider morgon/kväll.
När jag blev sjuk blev jag inställd på att behöva ta medicin livet ut, och att nu inte ha en tickande klocka över sig hela tiden med medicintider känns faktiskt jäklit surrealistiskt, verkligen en slags befrielse. Håll tummarna att det nu håller ett litet tag <3

sista-dagen

 

 

Bloggar etiketter: ,

No comments

Leave a reply