Tillbaka ifrån semestern

2 Posted by - 19 juli, 2016 - Okategoriserade

Nu är jag tillbaka i Sthlm ännu en gång efter att ha varit på semester i två veckor. Känner mig lite trögstartad att vara tillbaka i vardagen igen men snart är jag på G igen. Semestern spenderades på vackra Öland i en vecka tillsammans med min familj där vi hyrde ett hus av några vänner till oss. Hade en jättemysig vecka i Böda, nära till havet och det kändes som man nästan var utomlands. Saknar redan att vakna upp till lugnet, till doften av hav och kohage och ljudet av svalorna. Dessutom firade jag och Mathias bomullsbröllop (!!) Kan knappt förstå att det redan har gått ett år <3

Resten av semestern spenderades i Örebro hos Mathias mysiga familj med dagsturer till Kopparberg vid Opera på skäret där min svärfar driver ett Opera Café, Stenkällegården hos Mathias mormor/morfar och vistelse avslutades med en kväll ute på vackra Hjälmaren med Mathias morbröder.

Slutligen körde vi ner en sväng till Skåne för att överraska min bästa vän med en dubbeldejt vid Bjärreds Saltsjöbad där vi åt middag och dagen efter åkte vi en sväng till Köpenhamn för att roa oss på Tivoli. Har inte varit där sedan högstadiet så det var kul att se det igen och hinna åka alla karuseller och äta lite sockervadd. Även om man inte har gjort så mycket ansträngande på semestern så är man ändå rätt trött så det är väl bra att vara igång i vardagsrutinerna igen 😉

I helgen ska vi till Göteborg och se Bruce Springsteens sista konsert i Sverige. Tredje gången gillt nu men hans konserter är fantastiskt grymma att jag gärna skulle kunna se han flera, flera gånger till i livet 🙂

kroppkakor mejla

långe jan

böda blåbär 13620117_10153634185026606_2364928819781507499_n bjärred tivoli

 

 

 

No comments

Leave a reply