Glad valborg!

1 Posted by - 30 april, 2016 - Okategoriserade

Efter en vecka med snö, regn och hagel så är valborgsmässoafton äntligen här och bjuder på blå himmel och sol! Idag kunde jag t o m sitta på balkongen, läsa Illustrerad vetenskap och dricka kaffe utan att det var kallt =)

På tisdag är det dags för läkarbesök på hematologen igen och den här gången ska jag få träffa en ny läkare. Ska bli intressant och få höra hans kunskaper om sjukdomen, men jag självklart börjar jag mer och mer bli nervös. Mathias brukar vara med mig på mina läkarmöten men tyvärr arbetar han den här gången … Fyra öron är klart bättre en två, speciellt när jag har en tendens att kunna sväva bort i mina tankar när jag hör något som jag blir orolig för. Kanske fler som känner igen sig där? Men det ska som sagt bli väldigt intressant och jag är nyfiken på hans synpunkter kring graviditet i min situation. Snälla håll tummarna på tisdag för att mitt BCR-värde fortfarande ligger på helt 0!

Ha en fin valborg alla =)

valborg
carin2

No comments

Leave a reply