Nya tag!

1 Posted by - 5 april, 2016 - Okategoriserade

Jisses vad tiden går! Nu har våren, efter många om och men, äntligen kommit till Sthlm och det känns verkligen i kroppen! Ljuset, fågelkvittret och få lämna vinterjackan hemma gör mycket =) En uppdatering från föregående blogginlägg är att jag nu har tagit examen och börjat arbeta som medicinsk sekreterare på KS i Solna. Det känns som ett stort steg att äntligen ha en utbildning och fantastiskt att få arbeta med att skriva …. kanske är det en stor anledning till att jag skriver mindre här 😉 En annan sak är att jag och min man har flyttat från södra Sthlm till mer norrut och till Sollentuna, så just nu försöker vi komma till rätta i vår lägenhet och lära känna staden, men vi stormtrivs!

På KML-fronten händer inte så mycket, vilket är positivt =) Jag och Mathias håller tummarna på att mitt BCR-värde fortsätter att hålla sig nere så att vi en dag försöka bli tre. Det känns dock som en evig väntan när vi så gärna vill redan nu och självklart känns det som att precis ALLA i vår närhet är gravida just nu 😉 Visst är det kanske bara en känsla, men också en stor påfrestning, men vi har den fina turen att ha varandra! Och i söndags firade vi hela 7 år tillsammans och eftersom vi ofta jobbar om varandra så passade vi på att köra en hel datedag, vilket var lyxigt bara det =)

Förra helgen var MaPA på besök i Sollentuna och firade påsk, firade min födelsedag och hjälpte oss att komma till rätta i lägenheten. Ni vet säkert hur det är när man ska till IKEA och olika byggvaruhus (typ 15 gånger), åka till tippen (typ 25 gånger) och sedan försöka montera allt och få upp tavlor på väggarna utan att få ett nervöst sammanbrott 😉 Det blev i alla fall mysiga påskdagar som tog snabbt alldeles för snabbt! MEN, på fredag kommer min bästa vän och hennes grymma sambo på besök och jag och Mathias kan knappt bärga oss! Vad jag önskar att vi bodde betydligt närmare varandra <3 Nu ska jag ta och fixa matlådan inför imorgon och ha lite ångest inför ett inbokat besök hos tandläkaren =S Ta hand om er <3 examen

12525337_10153278008251606_5406967879007132080_o

FullSizeRender

IMG_5173

No comments

Leave a reply