Fjärde årsdagen

1 Posted by - 7 november, 2015 - Okategoriserade

September och min fjärde årsdag är över. Trots allt roligt som har hänt och hur mycket jag än fokusera på det positiva så är det ändå jävligt tungt under den här perioden. Med höstens mörker kommer verkligen ångesten krypande och all oro skriker i min själ. Fyra år som verkligen medför blandade känslor – ena stunden känner jag mig som en segrare som tillsammans med medicinen kommer ta mig igenom detta – den andra stunden känns det som att jag lever på övertid och jag är livrädd över att åren går så pass fort som dom faktiskt gör. Men alla har ju något i sina liv som är tungt, eller hur? Det gäller bara att fortsätta leva.

if-there-are-no-ups-and-downs-in-your-life

Bloggar etiketter:

1 Comment

  • Jan Sjöberg 27 december, 2015 - 12:28 Reply

    Jo jag vet precis hur det känns. Jag tycker också hösten är nedtryckande med allt och alla som dör runtomkring en. Speciellt suns döden i naturen. Som väl är, blir fröet åter till en vacker ros, i vårens sköna vita vackra sol.

    Jag tänker då ofta på Bette Middlers – The Rose. Så vackert och tänkvärt. https://youtu.be/zxSTzSEiZ2c

  • Leave a reply