Long time no see ..

0 Posted by - 29 maj, 2015 - Okategoriserade

blommor

 

Long time no see .. 

Jisses de senaste månaderna har verkligen varit intensiva att jag inte riktigt har lyckats få tid att skriva. Nu vet jag knappt var jag ska börja men en uppdatering:

* Om en vecka startar mitt sommarlov, YEAH! Det behövs verkligen efter alla tentor nu i slutet av terminen. Nu har vi också börjat vårt slutliga projektarbete som vi ska arbeta med i 6 månader, men det innebär också att sluttampen är nära. Kan inte riktigt förstå att vi tar examen i december och att dessa två år har gått så fort!

* Jag har även fått extrajobb på min förra praktikplats på KS, Solna där jag ska försöka jobba så mycket jag bara kan i sommar.

* Jag har blivit stolt fadder till min underbart söta systerdotter Nike och jag kan inte vara stoltare! Önskar att vi nu bodde i Gbg så att jag bara kunde komma över och krama henne och hela familjen utan att behöva planera så mycket <3

* För någon vecka sedan hade Ung Cancer sitt stora Landsmöte här i Sthlm under en helg då medlemmar från hela landet träffades. Det var lika mäktigt som alltid med föreläsningar, middagar, mingel, artister och nya vänner. Alltid lika mäktig känsla med Ung Cancer <3

* För några månader sedan började jag träna med en personlig tränare här i Sthlm då jag fick rehabstipendium av Ung Cancer. Jobbigt var det, men jisses vad lärorikt och kul att äntligen få lära sig om hur jag ska träna på bästa sätt. Dock har jag inte tränat själv så mycket som jag borde, men jag hoppas att jag snart kommer in i det igen när allt har lugnet sig lite =)

* Igår kväll hade jag min sista Ung Cancer träff här i Sthlm då jag nu har sagt upp mig från att vara Medlemsträffsansvarig. Det är något jag har varit i tre år och känner nu att det är dags att lämna över till någon annan =) Kommer dock sakna det oerhört då jag har fått uppleva så mycket genom Ung Cancer och där jag har fått träffa fantastiska personer. Nu uppgraderar jag och blir vanlig medlem istället =)

* Om några få veckor är det äntligen dags för mitt och Mathias bröllop och våra bröllopsplaner kan äntligen knytas ihop av alla idéer vi har haft under ett års tid. Dock är det mycket som ska fixas nu i slutet och vi längtar verkligen till vår bröllopsresa där vi ska slappna av tillsammans som man och hustru i Thailand.

Hm.. ja, jag tror att jag har fått med en del nu .. jag har lite småsaker på gång men som jag inte riktigt kan berätta än, men snart så =)

Kram så länge !

Landsmötet 2015

uc fest blommor

jag

No comments

Leave a reply