Välkommen 2015

0 Posted by - 16 januari, 2015 - Okategoriserade

2014 är över och det är ett år som jag kommer att tänka tillbaka till Sydafrika, Mentorskapsprogrammet,
jag blev moster till världens vackraste och coolaste tjej, jag började studera och jag förlovade mig med min fina Mathias. Kan fortfarande inte förstå att om 5 månader gifter vi oss =)
Jag är så glad över 2014 och jag tror och hoppas att 2015 kommer bli ännu bättre =)

Nu är vardagen tillbaka och jag har börjat skolan igen. Nu på måndag börjar jag även min andra praktikperiod, den här gången på Karolinska Solna, och jag ser fram emot det så mycket! Jag har tidigare praktiserat och extrajobbat på en hjärtavdelning, men den här gången blir det ett helt annat ämne =)

Nu i veckan hade vi även vår första Ung Cancer medlemsträff för det här året! Vi blev ett stort gäng, många nya medlemmar och mycket intressanta diskussioner. Är så glad och tacksam över alla som vågar dyka upp på träffarna och dela med sig av sin historia. Fantastiska människor!
Och för tredje året i rad är det också dags för
Ung Cancer part 3 på Trädgårn i Göteborg nästa helg.  Ska bli härligt att träffa alla vänner igen, träffa nya personer och bara få umgås, dansa och skratta! Än finns det kvar biljetter så om någon är intresserad så gå in på ticnet.se
Hoppas vi ses i Götet =)

10869464_840000812730914_7891597904858361951_o

2 Comments

 • Bosse Sjöberg 23 maj, 2015 - 18:32 Reply

  Hej Carin! Jag är din pappas kusin Bosse. Han och jag har just blivit vänner på Facebook och han berättade om dig och din blogg. Så fint och gripande du skriver! Hoppas du får ett fint bröllop i sommar.

  • Carin Eggert 29 maj, 2015 - 21:37 Reply

   Hej Bosse!
   Vad kul att du skrev här! Pratade med pappa i veckan då han berättade om att ni hade skrivit med varandra på Facebook. Han berättade mycket fint om dig och jag hörde bl a att du också hade varit i Langa, Sydafrika. Världen är liten ibland =) Hörde också att du hade en blogg som jag nu ska in och läsa på!
   Tack för att du skrev här och för fina ord, det värmer verkligen =)
   Ta hand om dig så hörs vi!
   Stor kram Carin

  Leave a reply