Ännu en mardröm .

1 Posted by - 9 oktober, 2014 - Okategoriserade

hmm .. ännu en natt med mardrömmar.
Drömde att det började dyka upp flera blåmärken på min kropp och varje gång jag tittade ner på mina armar, mage och ben så fanns det ett nytt märke.

Drömde att jag försökte ta mig till sjukhuset, men att det var en bro som var trasig och jag kom inte över. Tillslut fick jag tag på en helikopter som tog mig till sjukhuset. Väl framme visste dom inte vad dom skulle göra mer än att testa olika mediciner på mig. Blåmärkena fortsatte dock att dyka upp med bara några sekunders mellanrum ..

Tillslut vaknad jag, lika vilsen och ledsen som vanligt. Tur att jag kunde krypa nära Mathias <3.

Fick för 1 vecka sedan även reda på att mitt PCR-värde hade stigit något (inget farligt), men det är väl så min hjärna bearbetar allt.
Usch, det är jobbigt att vara rädd för vad man ska drömma.

No comments

Leave a reply