Mardrömmar

2 Posted by - 11 augusti, 2014 - Okategoriserade

Jag springer i ett mörkt trapphus och kan inte komma därifrån. Det är någonting som jagar mig.
Jag befinner mig på ett sjukhus och när jag tittar ner på mina armar ser jag hur min kropp blir vitare och vitare och mina blodådror blir iskallt blå.
Jag ser en grupp med sjukhuspersonal men när jag kommer springandes emot dem tar alla ett avstånd från mig, trots att jag skriker om hjälp.
Då märker jag igen hur det som jagar mig kommer närmare och närmare och jag tar nya tag och fortsätter springa ensam.
Högst upp i trapphuset blir det alldeles tyst tills jag hör en mörk röst säga; ”Du kommer dö nu” innan det blir mörkt.
Jag gallskriker och äntligen vaknar jag ur ännu en sådan dröm. Dessa liknande drömmar som återkommer till mig och som förstör min sömn och ibland även dagen därpå.
Den här gången vaknade jag och fick väcka Mathias innan jag började storgråta av rädsla och panik. Det dröjde lång tid han kunde lugna ner mig och jag kunde återgå till sängen igen. Under dagen därpå mådde jag uselt.
Jag drömmer väldigt mycket och på något sätt är det alltid mardrömmar av något slag.  Jag vet att min kropp behöva bearbeta allt som händer runt omkring mig, men snälla .. någon gång kan jag väl få drömma om fluffiga rosa ponies eller om ett godisland?

No comments

Leave a reply