Sov sött <3

2 Posted by - 31 juli, 2014 - Okategoriserade

Idag vaknar jag och känner hur ledsen jag är.
Igår kväll fick jag reda på att en gammal vän har somnat in efter att ha kämpat så länge med sin cancer.
Vi var i samma ålder, båda hade leukemi och vi delade rum på hematologen i Lund.
Hon berättade för mig för några veckor sedan att läkarna inte kunde göra så mycket mer nu än att försöka lindra, så på något sätt visste jag att detta var påväg. Ändå kom det som en chock.

Förra veckan fick jag ett brev med posten då hon bl.a. skickade ett av sina ”Rumpogram” som hon älskade att rita. Det gjorde min dag =) Men allt känns så overkligt nu när jag vet att du inte finns här längre.
Så enormt tungt. Det är en klump i magen som sitter fast.

Under tre jäkla år kämpade du som en fighter och det är så orättvist att det slutade så här .. Men jag kommer aldrig säga att du förlorade kampen. Du gav cancern en jävla käftsmäll! För mig kommer du alltid vara en riktig superwoman!
Idag går alla tankar till dig, din pojkvän och din familj <3
Sov sött fina Carolin <3

#fuckcancer 10574647_10152209524921606_535541167_o

Bloggar etiketter:

No comments

Leave a reply