Besök av familjen

0 Posted by - 17 november, 2013 - Okategoriserade

Idag är det söndag och jag har en riktigt slappedag! Låg och drog mig i sängen till 13.30 för att jag var så seg. Ibland är det bara så skönt att få ha sådana dagar =)
Tyvärr har jag råkat sträcka en muskel i min rygg så just nu är Voltaren gel och värmekudde mina bästa vänner och Matte ligger hemma med feber och halsont. Så det är verkligen en sjukstuga här hemma.

Förra veckan var jag i väg och tog mina special prover och om 1 månad ska jag på möte med min läkare för att gå igenom dom. Har känt mig lite låg i kroppen den senaste tiden men jag hoppas inte att det är något som beror på mina värden. Men man är ju alltid lika orolig inför läkarmöten. Det sista man vill är ju att dom ska ha försämrats!

Förra helgen hade jag också min bror och svägerska på besök här i Sthlm vilket var super mysigt!
Det blev en lugn helg då jag även jobbade, men vi var ute på stan och fikade och hade det jätte mysigt.
Jag blev även bjuden till restaurangen Farang där det blev en 8 rätters avsmakningsmeny med smaker ifrån sydostasien och WOW vilka smaker! Kan inte förstå att man kan göra så god mat! Verkligen smaskens =) Tack snälla Anna och Jens <3

farangannajens
annajens

Bloggar etiketter: ,

1 Comment

  • Marcus 23 november, 2013 - 14:37 Reply

    Hej Carin!

    Jag har följt din blogg lite till och från sedan den startade. Jag är 26 år och fick nämligen samma diagnos som dig i april 2011 och tycker det är intressant att följa dig och hur du lever med sjukdomen. Jag hoppas verkligen att dina prover kommer bra när du gör ditt återbesök, lite låg är alla ibland.

    /Marcus

  • Leave a reply