Chokladprovning

3 Posted by - 17 september, 2013 - Ung Cancer

Hösten är verkligen här ..
Dom senaste dagarna har regnet bara fortsatt att ösa ner och snart har alla lövens träd fallit till marken.
Nope, jag är har nog aldrig gillat hösten .. hur vackert det än kan vara med alla färger. Det bästa med hösten är nog att man kan börja räkna ner till vintern och till snön. DET är något som jag totalt älskar! =)

Nu i kväll har jag varit på chokladprovning med Ung Cancer och dagen kunde inte ha avslutats bättre! Fina människor, härlig energi och massor av choklad i alla former. Vi var på Chokladfabriken på Södermalm och det var både skoj och intressant att lyssna på chocolatiern. Vi fick även en rundtur inne i fabriken och jag passade på att köpa med mig praliner, chokladklubbor och varm choklad så att man hemma kan gosa ner sig i soffan tillsammans med en varm kopp =)
Nom nom nom! Vad vore livet utan choklad?

1256530_10151618202031606_81314631_n

 

Bloggar etiketter: ,

No comments

Leave a reply