Gomorron Sverige

1 Posted by - 13 juni, 2013 - Intervjuer

1003112_10151554092447928_1627717899_n

För snart två år sedan när jag blev sjuk, satt jag och min familj på sjukhuset och verkligen genomsökte allt som det gick att hitta om min sjukdom på internet.
När mycket av informationen var väldigt dyster och mycket tydde på att KML patienter slutligen gick bort, så hittade min bror ett klipp på internet där professorn i hematologi, Johan Richter berättade om en ny slags medicin som nyligen hade kommit ut på marknaden, just för KML.
Det klippet gav mig och min familj hoppet tillbaka!
Och idag, nästan två år senare fick jag äran att medverka i Gomorron Sverige tillsammans med min stora idol Johan Richter, då vi  pratade om stop-studien som just nu görs på utvalda KML patienter för att dom efter några år ska kunna sluta med bromsmedicinen.
En helt fantastisk studie som bl.a. kommer att presentera på en stor hematologi mässa som just nu hålls i Stockholm och där 10 000 läkare från hela världen möts upp.

Johan Richer & Carin Eggert

Johan Richter & Carin Eggert

Jag hoppas innerligt att stop-studien fortsätter att gå vägen för alla modiga KML patienter som deltar och jag hoppas att jag någon gång får lov att pröva den jag med.
Tänk att en dag kunna sluta med den livslånga medicineringen och som min syster sa till mig; ”Tänk att möjligheten finns att inom 5-10 år kunna bli friskförklarad!”. Hur WOW är inte det? =)

Självklart kan det vara nervöst att sluta med sin vana att ta medicinen då är ens livlina, men det är det värt om det visar sig att det fungerar!
Se gärna klippet ifrån Gomorron Sverige 130613

5831_10151438452436606_1530617463_n

Passade också på att krama om Bolibompa krokodilen =)

Bloggar etiketter: ,

No comments

Leave a reply