Stress

0 Posted by - 11 juni, 2013 - Övrigt

Under den senaste tiden har jag märkt att det har blivit alldeles för mycket stress i min vardag. Något som jag verkligen inte tycker om och det är något som verkligen har påverkat mitt humör.
Under vissa arbetspass har jag även känt av att det krampar i vissa muskler när jag har andats och för mig blev det då ett varningstecken då några i min familj tidigare har gått in i väggen.
För tre veckor sedan tog jag däremot chansen att få byta arbete till ett mindre stressigt café och idag var det min första dag där.
Jag är verkligen stolt över mig själv att jag tog tag i det, och fast att det är mycket nytt och nya rutiner så känns det ändå som jag har gjort ett rätt val. Och jag vill absolut inte förvärra min sjukdom pga stress så mycket känns redan bättre. Kommer dock sakna mina underbara kollegor där.

Nu i veckan/helgen så hade jag min fina bror och hans flickvän på besök en långhelg här i Sthlm. Och huvudstaden bjöd på sitt bästa väder, prinsess bröllop, nationaldagsfirande och en dag ute vid Saltsjöbaden. Har inte sett min bror på ett bra tag pga arbete så det var verkligen härligt att ha båda här. Och jag har dessutom blivit bortskämd med crepes med banan och nutella nästan varje kväll .. nom nom jag är så nöjd =)

997936_10151429697671606_847442395_o
bror

Bloggar etiketter:

1 Comment

  • Pappa Claes 11 juni, 2013 - 12:02 Reply

    Du gjorde alldeles rätt att byta arbetsmiljö! Arbetskompisarna har du ju kvar ändå. Lycka till på ditt nya jobb! Hoppas att vi snart kan ses antingen hemmavid i Skåne eller så får vi åka till Stockholm så jag kan guida dig – då jag trampat runt där en hel del i huvudstaden. Många kramar från pappa och mamma och från hundarna Mejla och Oliver som längtar att få träffa dig.

  • Leave a reply