Utbildning

0 Posted by - 13 maj, 2013 - Ung Cancer

Nu var det allt ett tag sedan jag skrev här men det har helt enkelt varit så mycket i farten att jag inte har haft tid att sätta mig ner och skriva. Det är dock väldans skoj att se att ni fortsätter läsa min blogg ändå =)
I kväll var jag och Martin på en liten kurs hos Cancerfonden där vi samtalade och fick många bra tips om hur vi kan bli bättre stödpersonal när vi träffar medlemmar i Ung Cancer.
Det är något som är väldigt viktigt för mig och Martin då det ibland kan vara lite svårt att hantera tunga besked och diskussioner. Det blev ett givande och djupt samtal och jag kände mig väldigt  lättad när jag gick där ifrån! Så tack Cancerfonden och Ung Cancer för möjligheten!
IMG_4403

Nu under Kristi himmelsfärds helgen så hade jag och Mathias finbesök av min sis och svåger som kom för att njuta lite av Sthlm. Och självklart bjöd Sthlm på det bästa vädret som gjorde att det blev promenader, shopping, goda middagar, skärgårdsturer OCH tro det eller ej så fick vi se Springsteen när han kom ut ur sitt hotell! Självklart sprang jag och min syster fram och knäppte ett par (eller ganska många) bilder =)
Jag och min vän Hanna passade även på att gå och se hans ena konsert här i Sthlm då vi 3 timmar innan konserten fick tag på biljetter! Kalla om vilken lycka! Detta var min andra gång jag såg honom och det lär inte bli min sista. Attans vad bra den mannen är! Förstår dock inte hur han orkar köra en konsert utan paus i tre timmar när han konstant springer runt och showar på scenen.

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen efter en lång dag och i morgon väntas en fortsättningskurs för barista, vilket ska bli grymt kul att få gå på! Kommer nog vara rätt speedad efter allt kaffe som kommer att drickas imorgon!
Sov gott och ta hand om er!
IMG_4350
IMG_4391
IMG_4295
Nu på söndag är det förresten dags för Pärldag då man kan komma och pärla armband för att Ung Cancer och även få designa sitt eget armband =)
Vi ses på Dobermans Designebyrå på Södermalm/Munchenbryggeriet den 19/5  kl 14-18.
Ingen för anmälan behövs så det det är bara att titta förbi och ta med er alla ni känner!
IMG_4294

Bloggar etiketter:

No comments

Leave a reply