Nytt år och min drömresa

0 Posted by - 7 januari, 2013 - Övrigt

Nu känns det som att det nya året är igång och förra veckan träffades jag och Martin för att bestämma medlemsträffar för Ung Cancer nu under vårterminen. Känns som det kommer bli en bra vår med flera aktiviteter =)
Hoppas att alla ni har haft en bra jul och nyår!
Även årets första pärlträff sätts igång nu på söndag här i Sthm så känner ni för att titta förbi någon minut för att hjälpa till eller bara komma dit för att få skratta av er och få en massa kramar så vet ni vart ni hittar oss =) Pärldagar 

Nu i veckan bokade jag och Mathias en resa till Thailand då vi ska fira vår 4 års dag tillsammans och min 25 års födelsedag!
Jag är så glad över den här resan att det inte går att förklara!
Nu ska jag äntligen få se Thailand och att få uppleva det tillsammans med Mathias kan inte göra mig lyckligare!
Just nu planerar vi och kollar upp resmål som vi vill se och jag hoppas att dom kommande veckorna går snabbare än snabbats så att vi kan få börja resan!
Har ni några tips då vi är ute efter ett lugn och vacker natur så tar jag mer än gärna emot tips =)

 

Bloggar etiketter: , ,

No comments

Leave a reply