En vit jul

0 Posted by - 28 december, 2012 - Övrigt

Nu är 2012 snart över och det var ett bra tag sedan jag skrev här.
December har varit lika mysig som jag önskade att den skulle bli men det har varit mycket med jobb, tentainlämningar, förberedelser inför jul och resten av tiden har jag helt enkelt lagt på att njuta av snön och allt julmys.
Det är nog den första vita julen på väldigt länge för min del och dessutom har det varit snö under nästan hela december, vilket jag tackar för =)

Julafton spenderades med Mathias familj hemma hos oss i Sthm och den kunde inte ha blivit bättre.
Tack för all go mat, alla presenter, skratt och den härliga stämningen.
Annandag jul tog jag tåget ner till Skåneland för att träffa familjen och hundarna och här är jag fortfarande och slappar som bara den.
Igår var jag även ute med min vän Maria och red (för andra gången i mitt liv) så nu är jag allt seg i kroppen med en enorm träningsvärk =)
Mycket är sig likt här nere men inte huset då föräldrarna har möblerat och renoverat om halva huset och det rum jag tidigare har haft har mina föräldrar med glädje tagit över sedan jag flyttade ut =) Härligt med lite förändring!

På söndag åker jag hem till Sthm igen för att fira nyåret där.
Ser fram emot det nya året och hoppas på att mer roliga saker kommer att ske år 2013.
Det bästa med det här året är att min Mathias har flyttat hem från
Gran Canaria och att vi nu bor tillsammans.
Att vakna upp bredvid honom varje dag gör mig så galet lycklig att jag knappt kan förklara det. Han lyser verkligen upp min tillvaro och får mig att må bra!
Jag gillar egentligen inte att använda ordet ”tacksam” men det finns inte riktigt något bättre ord att förklara det med när jag säger att jag verkligen är tacksam över att medicinen har fungerat på mig och det här året har fått bli ett år utan fler tragedier för mig och min familj.

Läste även nu i Blodcancerförbundets tidning ”Haema” om ännu en ny medicin mot KML som håller på att forskas fram i USA och som ska användas om de andra tre medicinerna (glivec, tasigna, sprycel) inte skulle fungera.
Får verkligen hoppas att den snart kommer att börja användas här i Sverige och vill ni läsa mer om det finns det här på  Dagens Medicin hemsida.

årets snöängel gjord, check!

 

Bloggar etiketter: ,

3 Comments

 • Emma 29 december, 2012 - 01:06 Reply

  Hoppas du har haft en trevlig julafton! 🙂
  Jag blir glad av att gå in på din blogg då jag själv har insjuknat och jag känner mig alltid lite bättre av att läsa om någon annans liv med cancer!
  Jag var inne och kollade runt på Youtube idag och hittade, till min fasa, Shimo (bloggerskan) som lagt upp en video med namnet ”CANCER IS GOOD” där hon enligt henne ”peppar” dom med cancer och förlöjligar oss och säger att det är vårat fel att vi blivit sjuka osv, helt sjukt! Här är länken: http://shimoangel.blogg.se/2012/december/cancer-ar-bra.html#comment
  Hon säger i videon att hon tycker att alla tittare som känner någon med cancer ska visa denne denna video, så vi kan väl göra det och se vad alla tycker och sen visa henne det så hon kanske fattar att det hon gjort inte är okej!!
  //Arg cancersjuk ungdom

  • Carin Eggert 12 januari, 2013 - 22:16 Reply

   Hej Emma =)

   tack för dom fina orden du skrev om min blogg, blev väldigt glad =)
   Hur går det för dig och så? <3
   har du kanske någon blogg där man kan läsa om vad du gör igenom?

   usch den där filmen "Cancer is good" är nog det värsta jag har sett på länge.
   Tjejen vet inte ett smack om hur det är att leva med cancer eller hur många hon sårar genom den.
   Kände knappt någon ork när jag såg den, så enormt tramsigt av henne.
   Försök tänka på att hon bara gör det för att få publicitet, vilket jag hoppas att hon absolut inte får. Vilken hemsk människa!

 • Amanda 30 december, 2012 - 22:15 Reply

  åh – ryser i hela kroppen! så himla fint att allt bara fungerar!

  haha! jag befinner mig för tillfället i skåne, närmare bestämt i brösarp – vet du var det ligger? läste att du åker hem idag i och för sig. i skrivandets stund sitter jag med ett av dina gamla inlägg och läser på eftersom jag skriver min bok samtidigt!

  stor kram

 • Leave a reply