Vinter

1 Posted by - 3 december, 2012 - Övrigt, Ung Cancer

Nu är december äntligen här och i Stockholm är det -15 och snö!
Jag bara älskar vintern! Igår var det även 1 advent och Matte och jag passade på att packa upp vår julgran och kränga en massa choklad och glögg.
Någon som har något bra tips på någon skidanläggning i närheten av Stockholm där man kan åka av sig lite, 1-2 dagar?

I helgen var det även Ung Cancers omtalade årsfest i Göteborg och jag längtar helt enkelt redan till nästa år.
Riktigt skoj att träffa alla medlemmar igen och få dansa av sig till Isak Strand vs TOE och Dennis Camitz. Attans vilka bra artister!

Jag fick även en härlig överraskning då jag innan festen gjorde mig klar i syrrans lägenhet och jag plötsligt hörde hundtassar i lägenheten.
Föräldrarna hade visst kört upp för att överraska mig och för att vi tillsammans skulle gå på festen. Riktigt riktigt glad blev jag och att få mysa med hundarna var det bästa på länge. Som jag saknar dom nu när jag bor här uppe.

 

Bloggar etiketter: ,

2 Comments

 • Johanna Viklund 4 december, 2012 - 08:22 Reply

  Romme-fjällen kan ja tipsa om, massor med backar och inte så långt bort.. Ligger vid Borlänge ungefär 🙂

 • Amanda 16 december, 2012 - 18:52 Reply

  hej carin! amanda här igen, som skriver en bok där huvudrollsinnehavaren får din cancersjukdom. boken har tyvärr fått stå still en stund eftersom jag har ett gymnasieår kvar att avsluta och en färdig bok att skicka till förlag.

  men så fort jag får tid tänker jag ta tag i boken igen och undrar om det finns någon mailaddress jag kan nå dig på eftersom det kvarstår väldigt många frågor kring ämnet när jag skriver. om det finns intresse från din sida att svara på dessa frågor?

  stor kram!!!

 • Leave a reply