Nyinflyttad

0 Posted by - 6 oktober, 2012 - Ung Cancer

Nu har jag bott i Sthm i snart två veckor och jag stormtrivs redan!
Det känns verkligen som en ny tändning i mitt liv och jag vill bara ha mer och mer.
Ibland när jag sitter på t-banan kommer jag på mig själv att jag sitter och ler eftersom jag är så glad över mitt liv, glad över att kunna leva helt ut igen.
Och när något väl känns stressigt eller jätte tungt i vardagen (vilket det absolut gör vissa dagar) så tänker jag ändå på hur tungt livet verkligen kan vara och då vill jag bara kämpa ännu mer.

Det har helt klart varit två intensiva veckor i början av allt men nu börjar mycket att komma på plats.
Jag har börjat arbeta inne i stan och har därmed träffat flera härliga människor, vilket jag är jätte glad för! Arbetet är en del att komma in i än, men jag tycker helt klart om det =)
Idag fick jag även en kallelse till Karolinska i Solna då jag ska få träffa en ny läkare på hematologen. Känns konstigt att behöva byta eftersom att jag kände mig trygg med min läkare nere i Lund, men det ska ändå bli intressant att höra andras synpunkter och råd om min sjukdom.
Nu ska jag bara ta reda på saker som en nyinflyttad bör veta som t.ex. var ska jag ta blodprover någonstans? – Vilket apotek ger minst krångel när jag ska  beställa medicin? – Var skriver man in sig på en vårdcentral?
Men sådana saker löser sig alltid!

I lördag var jag och Mathias och pärlade ”Fuck Cancer”-armband med några ifrån Ung Cancer gänget här i Sthm. Det kändes härligt och jag längtar tills jag kan gå på deras medlemsträff. Kommer dock sakna mitt underbara Skåne gäng <3


Bloggar etiketter: , , ,

3 Comments

 • Aurora 6 oktober, 2012 - 08:54 Reply

  Lycka till!

 • Amanda 6 oktober, 2012 - 21:48 Reply

  Gah! Så himla awesome!

  Då är det bara för mig att skriva på då. Tror jag ger huvudpersonen din typ av cancer, eftersom det är lättast att läsa in sig på den i och med din blogg! Även om det låter så himla konstigt att man frivilligt ger någon en sjukdom – även om det bara är en karaktär i en bok som är totalt påhittad. Menmen, det är det yrket/hobbyn går ut på…

  Stort lycka till med allt!

 • Johanna 7 oktober, 2012 - 08:10 Reply

  KS i Solna har riktigt bra hematologer. Jag blev precis avskriven därifrån. Får du en läkare som heter Per Bernell får du hälsa från mig. Han var guld värd i mitt fall. Lycka till i Stockholms vimlet! =D

 • Leave a reply