Home is where your heart is

0 Posted by - 25 april, 2012 - Övrigt

Just nu slappar jag i  soffan och tittar ut medan det håller på att klarna upp där ute. Hela dagen har det störtregnat.
I förmiddags var jag hos kuratorn och pratade av mig, men resten av dagen har jag bara tagit det lugnt. Antar att det kommer fortsätta att bli en riktig slöe-dag!
Dom senaste veckorna har jag varit riktigt riktigt trött i kroppen. Det har varit mycket jobb och många nya tankar och när jag väl är ledig tar jag inte det lugnt utan anstränger kroppen och planerar in allt för mycket. Därför kompenserar jag och tar jag det extra lugnt idag =)
.
Om tio dagar åker jag och min syster till Stockholm för att njuta av huvudstaden några dagar och för att delta i Blodcancerdagen 2012. Ska bli så skönt att komma bort lite och skoj att få delta i en sådan känslosam och intressant dag som Blodcancerdagen.
Ni som känner att ni vill vara med under den här dagen så är det bara att anmäla er här! Sista anmälningsdagen är den 4/5.
Blodcancerförbundet håller nu också på att göra en undersökning om huruvida blodcancersjukapatienter får en kontaktsköterska eller inte när man har insjuknat i blodcancer.
Så om det är någon som har insjuknat år 2011 -2012 så får ni mer än gärna hjälpa till och svara på den här enkäten. Den är anonym och tar max 2 min att göra.
Blodcancerförbundet enkät:
.
Om tre dagar flyttar min Mathias hem till Sverige och efter Blodcancerdagen ska jag åka direkt hem till Mathias och Örebro och få slänga mig i hans armar igen =D Det är då 54 dagar sedan vi sågs sist så just nu räknar jag ner dagarna och svävar på moln! Vad jag längtar efter honom & hans familj! Kan knappt förstå att han kommer hem =) Lycka!

 

Bloggar etiketter: , , ,

No comments

Leave a reply