be the change

0 Posted by - 9 april, 2012 - Ung Cancer

Nu är påsken över och jag har säkert gått upp x antal kilo efter allt godis och all god mat jag har fått i mig .. gott och värt var det i alla fall =)
Nu tycker jag i alla fall att det ska bli bättre väder och gå snabbare mot sommaren =)
Hoppas ni alla har haft en mysig påsk i alla fall!
.
Imorgon ska jag och några vänner ifrån Ung Cancer ingå i en fokusgrupp på Lunds Universitetssjukhus där vi och några sjuksköterskor tillsammans ska försöka ändra vården för oss unga cancerdrabbade.
Ska bli riktigt intressant och jag hoppas verkligen att det kan bli en förbättring med vissa saker. Skoj att jag får vara med i den gruppen =)
.
Imorgon får vi även se om min medicin har kommit till apoteket än. Nu har jag väntat 1,5 vecka och imorgon kväll är mina tabletter helt slut, så imorgon måste den bara ha kommit.
Förstår verkligen inte varför apotekets leverantör inte kan leverera i tid.
En gång kan jag absolut ha förståelse för men att det alltid är problem börjar bli riktigt jobbigt.
Inte nog att man ska behöva leva med den här sjukdomen, sen ska man även behöva vara orolig för att mina tabletter inte ska hinna komma i tid. Kalla om stressigt!
.
Nu i helgen fick jag en födelsedagspresent av min sis och svåger.. Kan man bli mer än glad när man ser att det är ”bethechange” tavlan ifrån Ung Cancer som fina Hanna Wekell har designat? Blir så glad när jag tittar på den =)
Finns att köpa på Ung Cancers webshop !

Bloggar etiketter: , , , ,

2 Comments

 • Aurora 10 april, 2012 - 07:33 Reply

  Då håller jag tummarna på att medicinen kommit. Tyvärr har jag inte samma annars hade jag kunnat skicka lite medan du väntar. Du gör en jätteinsats med ditt jobb. Fortsätt så. Kram

  • Carin Eggert 10 april, 2012 - 23:09 Reply

   vad go du är birgitta, tack för omtanken =) Idag fick jag äntligen min medicin och nu kan jag pusta ut!
   Hur har det gått med din medicin? Trist att vi ska behöva ha problem med att få dom =/
   Kramar

  Leave a reply