6 månaders kontroll

0 Posted by - 29 mars, 2012 - Tankar, känslor och KML


Imorgon är det dags för min 6 månaders kontroll då det blir samtal med min speciallist, benmärgsprov och därefter oändliga blodprover.
Om man jämför med förra gången är jag ganska lugn, tack vare att det  gick så bra sist då Emma & Izadora var med och lugnade mig.
Den här gången ska jag inte be om något lugnande utan det ska gå bra ändå & efter ska jag allt lyxa till med sushi till middag =)
Är bara nervös och orolig inför svaret på benmärgsprovet.  Efter 6 månader ska man vara under vissa värden när det gäller philadelphia-kromosomen och sist hade jag 1,10 % kvar i blodet. Hoppas innerligt att det har sjunkit det sista nu!
.
I helgen var det dags att ställa fram klockan till sommartid och det kunde inte bli  bättre än att få göra det på min födelsedag =) Det blev allt en familjedag med fint väder och våfflor och dagen efter tog min bror över firandet då han fyllde 35 bast =)

födelsedagsblommor av Mathias

Det är i alla fall såå härligt att det går mot ljusare och varmare dagar. Jag som verkligen längtar till sommaren! Om 30 dagar kommer dessutom min älskade Mathias hem till Sverige vilket betyder så mycket för mig. Det kommer bli en oförglömlig sommar med konserter, Mathias, vänner/familj, jobb & kanske
kanske lite trubadurande =) En härlig känsla av lyckorus just nu helt enkelt!
Idag var jag även hos frisören och klippte bort det slitna och fick en frisyr igen, underbart and i love it =D

vad tycks? =)

 

Bloggar etiketter: , , , ,

2 Comments

  • Aurora 30 mars, 2012 - 06:46 Reply

    Lycka till. Jag brukar inte ta ngt lugnande och efteråt känns det ju som man bara tagit ett blodprov. Kram

  • Elin Wollin 2 april, 2012 - 06:07 Reply

    Supersnyggt!

  • Leave a reply