Ett brustet hjärta & hur sociala medier hjälper till i läkningsprocessen

0 Posted by - 18 mars, 2012 - Intervjuer

Nu är jag hemma  Sverige och vardagen flyter på som vanligt. Dumt nog har jag dragit på mig en jobbig förkylning, men så länge det inte blir mer än en normal förkylning så är jag ändå nöjd =)
.
Idag var min syster iväg på något som heter Webcoast i Göteborg där människor träffas och byter idéer, åsikter, kunskap och där man får inspiration just om saker som händer på webben. Man kunde även välja att hålla ett 20 min långt föredrag om ett specifikt ämne och min syster valde just att prata om ”Ett brustet hjärta och om hur sociala medier hjälper till i läkningsprocessen”. Kanon bra föreläsning där hon pratar om hur förkrossad hon blev över min leukemi och hur Facebook, Twitter och hur Ung Cancer har hjälpt henne i läkningsprocessen. Jag är så stolt och rörd! Ta gärna en titt på videon!

Bloggar etiketter: , , ,

4 Comments

 • Birgitta Brandt 27 mars, 2012 - 13:41 Reply

  jag har just sett Din Systers föredrag. Bra att hon tar upp det här med att man kan ha hjälp av nätet. För 12 år sedan fanns det bara klm- chattar i USA; så där kämpade jag med medicinska termaer på nätet. Hoppas att Du kryar på Dig från Din förkylning, Sitter just och kämpar med tröttheten efter en influensa, som jag ändå har klarat bra,men man är ju alltid rädd att det ska sätta igång dom vita. Kram BB

 • Aurora 27 mars, 2012 - 19:03 Reply

  Jag läste i haema om din pappas åsikter om apoteket. I dag vägrade Apoteket jag var på att ens ta hem medicinen. Kram

 • Jenny 27 mars, 2012 - 20:28 Reply

  Fick min ”haema” igår. Såg din pappa direkt. Fint reportage.

  • Carin Eggert 10 april, 2012 - 23:17 Reply

   Tack så jätte mycket Jenny! Skoj att dom den här gången ville skriva om hur anhöriga har det.
   Hoppas allting är bra med dig ..? =)
   Kramar Carin

  Leave a reply